Leer de héle Bijbel kennen
Boek voor boek

De Bijbel beter leren begrijpen. En daar doorheen verbinding met God zoeken, vinden en houden. Dat is het doel van Connect: een serie korte notities bij de Bijbel om je aandacht dagelijks op God te richten.

Wat is Connect?

Connect is een dagboekserie met notities bij de Bijbel. Filosoof, theoloog en bandleider van Sons of Korah dr. Matthew Jacoby beschrijft de context waarin het bijbelboek geschreven is en helpt je om je verbinding met God te versterken.

Iedere 3 maanden krijg je een nieuwe editie thuisgestuurd, waarin Matthew op 1 tot 3 bijbelboeken focust. In 7 jaar reis je zo door de hele Bijbel. Door te focussen op een compleet Bijbelboek leer je de héle context kennen waarin de tekst geschreven is.

Maandelijkse betaling
(€38,40 per jaar)

€3,20 / mnd

Jaarlijkse betaling
(€30 per jaar)

€2,50 / mnd

Editie 09 • Herfst 2020
Romeinen

In deze editie van Connect zullen we onze geloofs­fundamenten opnieuw onder de loep nemen, aan de hand van de brief aan de Romeinen. Het Bijbelboek Romeinen bevat misschien wel het meest complexe ­geloofsonderwijs van het hele Nieuwe Testament.

Toch is de boodschap tegelijkertijd ook dood­eenvoudig. Ik ben ervan overtuigd dat het behoorlijk rendabel is om de leer van de apostel Paulus een gedetailleerd te lezen en zijn meest diepgaande brief beter te begrijpen. Doe je met me mee? Dan gaan we de komende weken eens met een frisse blik naar de Romeinenbrief kijken.

– Matthew Jacoby