Leer de héle Bijbel kennen
Boek voor boek

De Bijbel beter leren begrijpen. En daar doorheen verbinding met God zoeken, vinden en houden. Dat is het doel van Connect: een serie korte notities bij de Bijbel om je aandacht dagelijks op God te richten.

Wat is Connect?

Connect is een dagboekserie met notities bij de Bijbel. Filosoof, theoloog en bandleider van Sons of Korah dr. Matthew Jacoby beschrijft de context waarin het bijbelboek geschreven is en helpt je om je verbinding met God te versterken.

Iedere 3 maanden krijg je een nieuwe editie thuisgestuurd, waarin Matthew op 1 tot 3 bijbelboeken focust. In 7 jaar reis je zo door de hele Bijbel. Door te focussen op een compleet Bijbelboek leer je de héle context kennen waarin de tekst geschreven is.

Maandelijkse betaling
(€38,40 per jaar)

€3,20 / mnd

Jaarlijkse betaling
(€30 per jaar)

€2,50 / mnd

Editie 04 • Zomer 2019
Leviticus, Numeri en Deuteronomium

In deze Connect vervolgen het pad waar we gebleven waren aan het einde van het verhaal in Exodus. In de boeken Leviticus, Numeri en Deuteronomium zien we het fundament liggen voor zoveel aspecten van ons geloof. We gaan samen onderweg, al struinend door deze boeken die de fundamentele principes van het leven blootleggen. En zo onderzoeken én ontdekken we de diepgaande bedoelingen van het Oude Testament.

– Matthew Jacoby